21 januari 2022

Aan de slag met AFAS insite

2 min read

Met AFAS insite wordt get gemakkelijker om de software van AFAS te gebruiken. Het is een manier om met een intranetapp alles in één keer te kunnen bereiken. De gegevens van klanten heb je daarmee dus ook altijd bij de hand. Een smartphone is dan al voldoende om het hele dossier bij de hand te hebben. Bovendien kan je er ook nog eens heel handig op jouw manier mee werken. Dat maakt het dus ook het soort applicatie waar elke moderne ondernemer veel voordeel van heeft. Het is goed om dit nader te bekijken.

Naar de eigen hand zetten

Het voordeel van AFAS insite is dat het helemaal naar de eigen hand te zetten is. Er is veel op persoonlijk niveau aan te passen in de software. Daarnaast is gezorgd dat er veel gebruiksgemak wordt geboden. Zo kan je alles dus heel gemakkelijk bedienen en weet je zeker dat je altijd krijgt wat je nodig hebt. Het is daardoor ook gemakkelijker om samen aan een project te werken. Je hebt meer flexibiliteit en je hebt veel meer inzicht. Dat is natuurlijk ook precies wat je nodig hebt om er een succes van te maken.

Meer in handen van medewerkers geven

Het fijne aan werken met AFAS Insite is dat je meer in handen van medewerkers kunt geven. Het is fijn dat iedereen zelf de zaken kan verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van gegevens. Ook meer persoonlijke zaken zijn op deze wijze gemakkelijk en snel te regelen. Daardoor kan je als werkgever op afstand veel meer grip houden op de situatie. Het doorvoeren van apps van dit type is dus ook van waarde om zeker te zijn dat je het maximale eruit haalt. Zorg voor alle mogelijkheden zodat je zeker bent van maximaal succes.

Inrichten met een specialist

AFAS Insite is gebruiksvriendelijk. Dat neemt niet weg dat er wel tijd nodig is om dit op een goede manier in te richten. Daarom is het ook altijd aan te raden om daar een specialist bij in te schakelen. Die kan ervoor zorgen dat je het maximale uit de mogelijkheden van de software kunt halen. Per onderneming is het natuurlijk verschillend wat er nodig is. Dat maakt het dus ook alleen al om die reden voor elk soort bedrijf van waarde. Schakel de kenner in om alles naar jouw hand te zetten en succes te boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *