21 januari 2022

Alles over een zakelijke hypotheek

3 min read

Het is belangrijk om een goede zakelijke hypotheek af te sluiten wanneer je een bedrijfspand op het oog hebt. Door het juiste pand te kiezen, kan je met je onderneming groeien. Om dit voor elkaar te krijgen, is het wel van belang om met de juiste mensen te werken. Het is altijd goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Het juiste pand is natuurlijk ook afhankelijk van het soort werk dat je doet. Dit kan bijvoorbeeld een winkel zijn, maar net zo goed een horecapand. Dat is dan ook waar je je op richt.

Een specialist in financieren

Omdat je het pand vaak niet zomaar even kunt kopen, is het belangrijk om daar de juiste hulp bij te krijgen. De zakelijke hypotheek bied jou een manier om alles te financieren. Daarvoor werk je dan met een hypotheekverstrekker die zich ook echt op ondernemers richt. Het voordeel hiervan is namelijk dat je dan ook op andere vlakken rondom de aankoop van het pand de juiste hulp kunt krijgen. Het is wel heel fijn om er zeker van te zijn dat alles in de juiste banen wordt geleid. Deze specialisten kunnen je hierin bijstaan.

Zeker zijn van goede voorwaarden

De zakelijke hypotheek gaat niet alleen om het juiste bedrag. Het gaat ook om de voorwaarden die eraan gekoppeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de mate waarin je een deel aflossingsvrij kunt maken. Denk ook aan mogelijkheden om sneller te kunnen aflossen. Het voordeel van dit soort voorwaarden is dat je financiële situatie er gunstiger van wordt. Daardoor kan je dus als ondernemer het nodige doen om je bedrijf te laten groeien. Daarom is de juiste lening afsluiten ook zo belangrijk. Dit helpt je op alle vlakken. Leg dit ook voor aan de specialist als je eraan gaat beginnen.

Weten waar je staat

Wat je kunt financieren hangt natuurlijk ook af van het de eigen situatie. Het is dus ook belangrijk om te weten waar je staat als ondernemer. Wil je ervoor zorgen dat je een goede zakelijke hypotheek afsluit? Dan wil je er in ieder geval zeker van zijn dat je weet wat je met jouw bedrijf aankunt. Dat is dan ook de reden om de beschikbare online tools te gebruiken. Je weet direct in grote lijnen wat je verantwoord kunt lenen. Daarmee kan je dan aan de slag om een goede hypotheek te vinden voor jouw aankoop.

Heel veel belangrijke voordelen

Een zakelijke hypotheek bij een specialist afsluiten levert de nodige voordelen op. In de eerste plaats wordt er meer met de ondernemer meegedacht. Dat is altijd belangrijk, want juist de zakelijke markt vraagt om maatwerk. Door al te beginnen met het in kaart brengen van de situatie is veel te bereiken. Daarnaast is het ook fijn om een specialist naast je te hebben die je kan bijstaan met goede adviezen. Het geeft je de zekerheid dat je ook handelt op de manier die bij je past. Waarbij je ook zorgt dat de voorwaarden gunstig voor jou als ondernemer zijn.

FinaForte is de specialist in zakelijke hypotheken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *