21 januari 2022

Betrouwbare vloeistoftanks

2 min read
Rotterdam Plastics

Wil je gebruik maken van een tank om water of een andere vloeistof in te doen wil je wel een betrouwbare tank hebben, bij Rotterdam Plastics weet je zeker dat je kwaliteit koopt. Een tank moet niet snel lek raken en wel tegen een stootje kunnen, met het kunststof van 8 mm dik ben je hier wel verzekerd van. Groot voordeel is ook dat een tank uit een geheel is gemaakt, geen naden wat een watertank verzwakt. Bij grote tanks wordt ook gebruikt gemaakt van tussenschotten. 

Rotterdam Plastics

Waar kun je een tank voor gebruiken?

Een kunststof tank kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken, in en rond het huis maar ook voor je bedrijf. Of je nu een tank in de tuin wilt om regenwater op te vangen om de tuin te sproeien, of een tank wilt om af te kunnen wassen in je caravan. Ook voor de auto zijn er kunstof tanks beschikbaar, om het water in te doen van ruitensproeiervloeistof bijvoorbeeld. Op deze manier zijn er vele mogelijkheden bij Rotterdam Plastics. Heb je een tank op maat nodig dan neem je eenvoudig contact op via de website.

Altijd de juiste aansluiting

Waar je een tank ook voor gebruikt, je kunt altijd de goede aansluiting vinden bij Rotterdam Plastics. Mag de vloeistof niet in aanraking komen met de messing draad van de sluiting, dan moet je een sluiting hebben in een dichte uitvoering. Wil je geen risico lopen dan is het ook mogelijk om een sluiting van polyethyleen te nemen. Wat je ook wilt of nodig hebt er zijn voldoende mogelijkheden om de perfecte tank samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *