Bedrijven en Bedrijfsleven

Creëer voldoende schaduw in de tuin met een terrasscherm

Als je in de tuin niet voldoende schaduw hebt en in de zomer dus af en toe flink weg kunt branden, dan is het zaak dat je die schaduw zelf creëert. Daarvoor heb je uiteraard tal van verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld bomen planten die een schaduw over de tuin werpen of een parasol in de tuin zetten. Je kunt ook verschillende soorten zonweringen in de tuin plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld een terrasscherm boven het terras hangen. Het terrasscherm kun je aan de woning bevestigen en vervolgens, als de zon schijnt, kun je het scherm uitschuiven boven je terras. Als je het terrasscherm niet nodig hebt dan laat je deze ingeklapt. Het scherm staat daardoor verder ook niet in de weg. Je kunt dan ook gemakkelijk zelf bepalen wanneer je wel en niet schaduw hebt op je terras. Dat is immers het nadeel van een boom bijvoorbeeld, want deze kun je niet in- en uitklappen. De schaduw die een boom genereert is permanent. Als je meerdere plekken hebt in de tuin waar je kunt zitten, dan kun je schaduw- en zonplekken creëren. Maar als je gewoon 1 terras hebt, dan wil je het liefst gewoon flexibel kunnen zijn en zelf kunnen schakelen tussen zon en schaduw. Als je een terrasscherm aan je woning wilt bevestigen, dan kun je dat regelen bij suncircle. Bij deze winkel kun je terecht voor verschillende soorten zonweringen waaronder ook een terrasscherm. Een terrasscherm wordt ook wel een knikarm zonnescherm genoemd. Via de knikarm kun je het scherm in- en uitschuiven. Je kunt een dergelijk knikarm scherm dus ook heel goed boven een raam plaatsen. Als je binnen zit en de zon schijnt iets te enthousiast op de ruiten, dan kun je immers ook gebruik maken van het knikarm scherm om je zon te weren. In de zomer kun je er onder zitten, zodat je in de schaduw it. Wat dat betreft is een terrasscherm multifunctioneel. Maar het scherm komt daardoor natuurlijk wel het beste tot zijn recht als je terras zich direct naast je woning bevindt. Als je een lounge set hebt in de tuin, dan kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor een pergola. Deze hoeft niet gekoppeld te worden aan de woning, zodat je de loungeruimte diep in de tuin kunt plaatsen. Het is goed om te weten dat je voor dit soort opties en vele andere terecht kunt op de website van suncircle.nl. 

Bestel jouw terrasscherm via de site

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden bij suncircle, dan kun je het beste eerst even een kijkje nemen op de site van suncircle.nl. Hier kun je meteen zien wat voor soort zonneschermen je zoal kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Screens
  • Rolluiken
  • Uitvalschermen
  • Knikarm zonneschermen

Afhankelijk van jouw situatie, kun je dan een optie uitkiezen die daar het beste bij past. Verder kun je natuurlijk ook advies vragen aan de experts van suncircle. 

Neem contact op voor meer informatie

Als je na het bezoeken van de site nog meer wilt weten, dan kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de website van suncircle.nl. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *