21 januari 2022

Maak gebruik van een deelauto van Greenwheels

2 min read

Met een deelauto van Greenwheels maak je het jezelf wel erg gemakkelijk. In alle grote steden in Nederland en op de grote treinstations vind je deze handige auto's Je kunt een auto huren Rotterdam, Amsterdam of Utrecht, zonder dat je daarvoor hele pakketten papierwerk hoeft in te vullen. Je meldt je aan in de speciale app en je kunt al direct een deelauto reserveren. Zo'n deelauto staat misschien wel gewoon bij jou in de straat geparkeerd. Of op het treinstation in de stad waar je moet zijn. Door gebruik te maken van een deelauto heb je geen eigen auto meer nodig. Dat scheelt enorm in de financiën!

Moet ik in zo'n deelauto ook andere mensen meenemen?

Nee hoor, dát noemen we carpoolen en dat is toch net weer anders. Een deelauto is een auto die gebruikt kan worden door veel verschillende mensen op verschillende momenten. Je kunt een deelauto gebruiken voor als je een keer een afspraak hebt en niet op de fiets of met het openbaar vervoer wilt gaan, maar je kunt de auto ook gebruiken voor een wat langere tijd. Je kunt er zelfs mee op (korte) vakantie als je dat wilt. Het enige dat je hiervoor moet doen is de auto op tijd reserveren. Op de site van Greenwheels kun je gemakkelijk terugvinden of het voor jou verstandig is om een abonnement af te sluiten. Dit is echter niet verplicht. Het enige dat je nodig hebt om gebruik te kunnen maken van deze auto is de Greenwheels app en je rijbewijs.

Kan ik er als ZZP'er ook gebruik van maken?

Dit concept is uitermate geschikt voor ZZP'ers en startende ondernemers. Je hoeft er geen investering voor te doen en je hoeft geen jaarcijfers te overleggen om bij Greenwheels een auto te huren. Je kunt de auto gebruiken om naar een afspraak te gaan of om inkopen te gaan doen. Jij bepaalt hoe jij je tijd gebruikt in de Greenwheels deelauto. 

Wat is het addertje onder het gras?

Ben je op zoek naar het addertje onder het gras? Dan kun je lang zoeken, er zijn geen addertjes te vinden. Je betaalt wat je gebruikt. Huur je de auto voor een uur? Dan betaal je voor dat uur en, natuurlijk, het aantal kilometers dat je aflegt. Je hoeft niets extra's te betalen voor de brandstof, de verzekeringen of de wegenbelasting. Ook het onderhoud van de auto en zelfs pechhulp is inbegrepen. En parkeren? Dat doe je op de speciale Greenwheels plek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *