Geen categorie

Genereer meer leads met een vooraanstaand LinkedIn specialist.

Toen LinkedIn in 2002 voor het eerst furore maakte, beschouwden veel mensen het als een professionele versie van Facebook – een plek waar professionals andere professionals konden leren kennen en een geweldige plek om vacatures te vinden.

Maar tegenwoordig is het veel meer dan een sociaal mediaplatform voor het zoeken naar een baan, het is ook een fantastische plek om het bedrijf op de markt te brengen en te adverteren om kandidaten en leads aan te trekken. Wanneer je met een LinkedIn specialist werkt, ziet je het hoogste rendement op jouw LinkedIn-marketingcampagne.

Wat omvatten jouw LinkedIn marketing diensten?

Met een goede LinkedIn specialist beschikt jouw bedrijf over een kant-en-klare oplossing die het volgende kan omvatten

  • Toegewijde accountmanager voor sociale media
  • Aangepaste marketingstrategie voor LinkedIn
  • Diepgaande audit van sociale media
  • Uitgebreide analyse van concurrenten op sociale media
  • Originele posts op sociale media
  • Aangepaste afbeeldingen voor sociale media
  • Maandelijkse rapportage

Je bent misschien sceptisch over het inhuren van een LinkedIn specialist, maar het is een van de beste beslissingen die je kunt nemen. Met meer dan 610 miljoen zelf gerapporteerde gebruikers is LinkedIn een fantastische plek om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

Bouw naamsbekendheid op

Het is belangrijk voor jouw bedrijf om een ​​LinkedIn-aanwezigheid te hebben, simpelweg om merkbekendheid op te bouwen. Alles wat je plaatst, is rechtstreeks gekoppeld aan je merk, en na verloop van tijd zal je publiek het aanslaan.

Als je kiest voor LinkedIn-advertenties , zal een LinkedIn specialist advertenties maken die aansluiten bij jouw unieke stijl om de naamsbekendheid te vergroten bij gebruikers die je misschien nog niet volgen. Daarnaast kan er ook geconcerteerd op het merknaam van alle inhoud om ervoor te zorgen dat jouw volgers altijd weten dat een bericht van jouw bedrijf is. Wanneer je de merkbekendheid vergroot, vergroot je de loyaliteit meer loyaliteit leidt tot meer verkopen op de weg.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *