21 januari 2022

Geordende administratie

2 min read
kantoor

Heb je een eigen bedrijf, of misschien een financieel bureau waarmee je klanten helpt de financiën te doen? Dan kun je niet om een ordner heen om de administratie en financiële gegevens per klant netjes te ordenen, wil je het nog professioneler aanpakken dan laat je de ordner bedrukken met de huisstijl van je bedrijf. Doe je de ordners in de kast, heb je een mooi overzicht met ordners. De klanten en gasten zien direct dat je serieus met je werk bezig bent.

Kies voor de goede stijl

Bij het bedrukken van een ordner voor je bedrijf, kun je voor verschillende stijlen kiezen. Kies je voor professioneel, of vind je de speelse aanpak doeltreffend voor je bedrijf het kan allemaal. Heb je een ontwerp zelf ontworpen, of moet deze aan je huisstijl voldoen dan is dit eenvoudig over te nemen door Bellea.nl. Op deze manier sluiten de rest van de producten aan op de ordners om een geheel te creëren, heb je advies nodig dan zitten de medewerkers van Bellae voor je klaar om je te helpen.

ordner

Een complete ordner voor al je papieren

Natuurlijk kun je niet zomaar alle papieren in een ordner doen, het gebruik van tabbladen is erg handig. Hierbij kun je kiezen uit gekleurde tabbladen, om een goed onderscheid te maken tussen de verschillende gegevens. Hanteer je bij alle ordners dezelfde volgorde van kleuren, kun je ook daarvan een standaard maken. Zo weet je direct alle papieren en gegevens te vinden in de verschillende mappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *