21 januari 2022

Gezichtsverzorging

2 min read

Een goede gezichtsverzorging in de winter is misschien nog wel belangrijker dan in de zomer. In de winter wordt je huid vaak blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. De verwarming staat wat hoger en buiten kan het extreem koud worden. Je huid verdient in de winter dus wel wat extra verzorging.

4 gezichtsverzorgingstips voor in de winter

1.Gebruik een reinigingsolie. Goede reiniging is de basis voor een goede gezichtsverzorging. Aangezien je huid in de winter droger is dan in de zomer is het raadzaam om een reinigingsolie toe te passen aan je routine. De olie zorgt ervoor dat vuil en make-up gemakkelijk te reinigen is. Na het wassen voelt de huid lekker zacht aan zonder dat het vet is.

2.Scrubben. Is je huid droog dan is het tijd om je gezicht een fijne scrubbeurt te geven. Scrubben is essentieel voor een gezonde gezichtsverzorging. Kies voor een peeling die wat milder voor het gezicht is. Deze haalt de dode huidcellen weg zonder de rest van je gezicht aan te tasten.

3.Laat je huid ‘s nachts werken. Zeker in de winter is je gezichtsverzorging in de nacht juist heel belangrijk. Investeer in een goede nachtcrème en een hydraterend masker dat ’s nachts zijn werk doet.

4.Een extra boost vanuit de binnenkant. Geef je lichaam een boost vanuit de binnenkant. Wat extra vitamines en mineralen kan helemaal geen kwaad. Extra antioxidanten en omega 3, 6, 7 en 9 dragen bij aan een gezonde huid. Dit vind je in noten en avocado’s. Extra water drinken is ook geen overbodig luxe.

Producten voor op de wintersport

Ben je van plan om op wintersport te gaan? Ook dan kun je speciale producten gebruiken om je gezichtsverzorging optimaal te houden. Zo kom je de winter stralend door zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je gezichtsverzorging. Het is een kwestie van de juiste producten gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *