Cadeau

Het design van een Lamy vulpen

De Lamy vulpen komt van oorsprong uit Duitsland en bestaat al sinds 1930. Een robuust design welke onwijs prettig in de hand ligt. Daarnaast zal je merken dat de Lamy pen met de hoogste zorg is geproduceerd. In 1966 werd Dr. Manfred Lamy directeur van Lamy zelf. Daarna werd de populariteit alleen maar verbeterd en de productie hierop volgde al snel.

De Lamy vulpen is onmisbaar geworden

In de jaren ‘60 is de Lamy 2000 geproduceerd. Een vulpen welke nu nog steeds enorm populair is en dit waarschijnlijk ook wel zal blijven. Vandaag de dag vind je enorm veel verschillende exemplaren waaruit je kunt kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om de vulpen persoonlijk eerst te testen alvorens je overgaat tot koop.

Door het eerst zelf te testen zal je precies kunnen achterhalen welk exemplaar past in de hand. Wees gerust niet bang om het eerst te testen. Want ieder hand is anders en daar dien je rekening mee te houden bij het kopen van een vulpen. 

lamy vulpen

Ook voor kinderen is de Lamy vulpen uitermate geschikt om mee te leren schrijven. Zij zullen namelijk hierdoor precies leren hoe dat de pen in de hand moet liggen en daarmee kunnen zij leren schrijven op de juiste manier. Het merk Lamy is verkrijgbaar in meerdere kleuren waaruit je kunt kiezen. Neem gerust een kijkje op het internet en bestel vandaag nog jouw unieke exemplaar.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *