21 januari 2022

Het vervullen van interim Opdrachten

2 min read
Interim opdrachten

Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die gebruik maken van de mogelijkheid om een interim opdracht uit te zetten. Echter zijn dit vooral de grote bedrijven die dit regelmatig doen. Daarnaast zijn ook overheidsinstanties regelmatig bezig met het uitzetten van interim opdrachten. De opdrachten kunnen door professionele interimmers verhult worden.

ZZPer

Wat is een interimmer?

De kans is groot dat je nog nooit van de term interim gehoord hebt. Daarnaast kan het zo zijn dat je al wel eens van deze term hebt gehoord, maar nog niet exact weet wat het nou eigenlijk in houdt. Dit is natuurlijk niets om je voor te schamen. Interimmers worden vaak vergeleken met ZZP’ers en freelancers. Echter is dit niet terecht, het zijn namelijk drie verschillende dingen. Een ZZP’er is een Zelfstandige Zonder Personeel, hier komt de afkorting dus vandaan. Deze zelfstandige is voornamelijk bezig met het uitvoeren van fysieke werkzaamheden. Ook heb je ook nog de Freelancer. Een freelancer voert zijn of haar werkzaamheden vooral uit door middel van het hoofd. Beiden werken in veel gevallen buiten de organisatie.  Daarentegen is een interimmer een persoon die ergens tijdelijk gaat werken. In veel gevallen om orde op zaken te stellen binnen een organisatie. 

Professionals

Interim opdrachten van Between

Ben je een interimmer en op zoek naar een interim opdracht? Neem dan eens contact op met Between. Between is een organisatie die zich al sinds het jaar 2000 bezig houdt met het verbinden van professionals en bedrijven. Doordat het bedrijf een ruimer ervaring en veel connecties heeft, is de kans groot dat je op korte termijn al een interim opdracht kunt vervullen.