Google aanmelden
Zakelijk

Hoe kies jij een domeinnaam?

Gefeliciteerd ondernemer in hart en nieren! De tijd is aangebroken om ook online actief bezig te gaan. Door jouw website bij Google aanmelden te realiseren ben je er al bijna! Eerst nog even een domeinnaam kiezen en dan kan je gaan vlammen! Maar al snel loop je tegen een probleem aan en dat is dat er geen geschikt domein meer vrij is. Zonde want je had toch echt goede motivatie! Echter mag je nu weer terug in de papieren kijken om een geschikte URL te vinden wat bij jouw onderneming past. Maar hoe kom je er eigenlijk achter welke woorden geschikt zijn? Je wilt immers een website realiseren waar ook veel bezoekers op komen.

domeinnaam kiezen

Online zoeken naar tips

Het punt is bereikt, meerdere ingevingen hebben tot niets geleid. Jammer, maar je kan ook eerst een aantal tips bekijken alvorens je domeinen gaat invoeren! Neem maar eens een kijkje op de website van Klikproces.nl. Hier vind je niet alleen voldoende mogelijkheden, maar ook handige tips! Met maar liefst 17 tips ga jij zeer zeker slagen en zal jij snel jouw domeinnaam kunnen kiezen.

domeinnaam kiezen

Met een streepje in de URL of toch niet?

Aangezien er steeds minder mogelijkheden te vinden is gebruikt men graag een streepje of cijfer in de URL. Maar is dit eigenlijk wel verstandig om te doen? Klikproces.nl snapt uiteraard dat de keuze uit domeinnamen minder wordt. Maar toch wordt er aangeraden om dit niet te gebruiken en opzoek te gaan naar een passend domeinnaam!