21 januari 2022

Hoe kun je kajabi inzetten in het bedrijfsleven?

2 min read

Online ondernemers gebruiken vaak veel programma’s tegelijkertijd. Om deze reden moeten online ondernemers niet alleen over genoeg technische kennis beschikken, maar ook nog eens allerlei verschillende wachtwoorden onthouden. Een kajabi kan hierbij een efficiënte oplossing zijn voor online ondernemers. Er zijn veel tools die je kunnen helpen als online ondernemer, maar kajabi, zoals die van SYSplatform, kunnen heel erg goed helpen bij het versoepelen van het opzetten van cursussen en lidmaatschappen.

Wat is het?

Kajabi is een alles-in-één online tool waarmee je het opzetten van cursussen en lidmaatschappen versoepelt. Via het platform kun je websites maken, cursussen in elkaar zetten en het geheel er zeer professioneel uit laten zien. Ook kun je hele cursussen en allerlei andere grote bestanden mee hosten, campagnes met e-mailmarketing automatiseren of live events organiseren.

Kajabi is een zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijk platform met veel eigen functies. Zo kun je je eigen website bouwen die er ook nog eens stuk voor stuk zeer professioneel uitzien. Deze websites kun je zelf maken, of je kunt gebruik maken van vooraf gemaakte presets. Je maakt gebruik van elementen, zoals countdown timers, call to action buttons, foto’s en teksten, door deze in de website te slepen.

Opzetten van cursussen

Dé reden waarom mensen kajabi veel gebruiken is de mogelijkheid tot het opzetten van cursussen. Dit is dan ook echt het pareltje van het platform. Kajabi bieden veel opties aan met betrekking tot het opzetten van cursussen. Zo heb je de optie om cursussen in te delen in een hiërarchie en ze apart aanmaken met elk een eigen onderwerp. Daarnaast behoudt het een professionele look.

Met het opzetten van de cursussen ben je vrij in hoe groot de cursussen zijn. Daarnaast  mag je je eigen prijzen bepalen, kun je thumbnails toevoegen en een mailtje sturen om alle leden van een cursus te informeren over aankondigingen en updates.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *