21 januari 2022

Hoe kunt u effectief uw uitstelgedrag aanpakken?

3 min read

Mijn baas heeft onlangs laten weten dat wij nog heel veel langer moeten blijven thuiswerken. Ik vond aan het begin van corona heel fijn om thuis te mogen werken, maar inmiddels merk ik dat de productiviteit wel heel veel lager ligt als ik mijzelf moet motiveren om wat te gaan doen. Ik kom ten eerste mijn bed al niet goed uit en vervolgens is het pas elf uur wanneer ik overweeg om mijn computer aan te zetten. Dat is vervelend omdat ik op deze manier zo een hele dag kwijt ben en daarom wilde ik graag weten hoe ik mijn uitstelgedrag aanpakken kon, want meer dan dat was het ook echt niet. Ik had gezien dat je uitstelgedrag aanpakken een van de moeilijkste dingen is om zelf te doen en zeker wanneer je je niet even in de materie verdiept. Je moet namelijk weten waarom je in dergelijke patronen vervalt en dus ben ik gaan zoeken naar info over hoe ik het beste mijn uitstelgedrag aanpakken kon. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site hethybridewerken.nl kon gaan. Deze site heeft heel interessante mogelijkheden te bieden voor mensen die graag hun uitstelgedrag aanpakken willen en ik ben daarom met heel veel interesse de teksten gaan lezen die men hier op de site gepost heeft. Ik heb gezien dat wanneer je je uitstelgedrag aanpakken wilt, je vooral moet zorgen dat je je rust pakt, maar ook dat je structuur aanbrengt in je dag. Ik ben soms geneigd om maar gewoon de hele dag door te werken en daarom wilde ik graag zorgen dat ik mijn uitstelgedrag aanpakken kon omdat ik wel bezig was, maar eigenlijk niets deed. Aan het eind van de dag werd ik dan zenuwachtig omdat ik weer een dag verpest had en op die manie bleef het probleem zich maar herhalen. Ik ben daarom blij dat ik op deze site terecht ben gekomen omdat ik hier echt nuttige tips kon vinden over hoe ik mijn uitstelgedrag aanpakken kon.

Met de tips op deze site kon ik mijn uitstelgedrag aanpakken

Ik wilde graag op de juiste manier mijn uitstelgedrag aanpakken omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik meer kon doen op een dag. Ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken want op deze site kun je heel veel nuttige info vinden zonder dat je gelijk onder behandeling hoeft. Ik kon met deze tips mijn uitstelgedrag aanpakken en dat heeft er nu al voor gezorgd dat ik meer kan doen op een dag. Ik ben daarom blij dat ik hier op de site terecht ben gekomen.

Wilt u ook uw gedrag veranderen?

Mocht u uw gedrag ook willen veranderen, dan kunt u:

  • Even naar de site hethybridewerken.nl surfen
  • Bekijken hoeveel waardevolle tips u hier op de site kunt vinden
  • Een keer bekijken met welke tips u uw leven wilt veranderen

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft. Ik ben in ieder geval veel productiever geworden door deze site en daar pluk ik nog iedere dag de vruchten van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *