Bedrijven en Bedrijfsleven

Hoe regelen jullie bhv alarmering?

In bedrijven, instellingen en andere organisaties is het verplicht om bhv’ers aanwezig te hebben. Maar zonder systeem voor bhv alarmering schiet je hier in de meeste gevallen nog weinig mee op. Alleen bij compacte ruimtes kun je elkaar via de stem bereiken, in alle andere gevallen zul je echt gebruik moeten maken van een systeem voor bhv alarmering. Nu kun je dit natuurlijk op verschillende manieren aanpakken. Je zou gebruik kunnen maken van portofoons of van een alarm, maar dit zijn niet de meest efficiënte en effectieve opties. Wil jij er zeker van zijn dat je zo snel mogelijk de juiste persoon op de juiste plek krijgt, dan kies je voor het alarmsysteem van multibel!

Effectieve bhv alarmering

De overheid heeft verplicht dat er in bedrijven, instellingen en organisaties altijd bedrijfshulpverleners aanwezig moeten zijn. Maar een systeem voor bhv alarmering is niet in alle gevallen verplicht. Toch is het raadzaam om hier wel mee aan de slag te gaan, je wilt immers zeker weten dat bedrijfshulpverleners hun taak goed kunnen vervullen. Zij kunnen in verschillende noodsituaties eerste hulp verlenen of zij weten welke stappen er gezet moeten worden om de gevolgen zo beperkt mogelijk te houden. Hiervoor hebben zij immers een speciale training gevolgd. Maar daar heb je weinig aan als je deze mensen niet kunt bereiken op het moment dat het nodig is. multibel heeft een app voor bhv alarmering ontwikkeld die het mogelijk maakt om zo snel mogelijk actie te ondernemen en dat op een effectieve en efficiënte wijze. Mensen met een bhv-certificaat kunnen zich zelf aanmelden in de app als zij op de werkvloer aanwezig zijn. Zo is het altijd duidelijk wie er is. Is er een noodsituatie, dan kan dit in de app ingevoerd worden en hierbij kun je meteen vermelden waar dit is en wat de situatie is. De bhv’ers kunnen dan zelf kijken of ze hier dichtbij in de buurt zijn en of ze de mogelijkheid hebben om hulp te verlenen. In dit systeem voor bhv alarmering is te zien wie gereageerd heeft op de melding en hoe snel deze bhv’er aanwezig was.

Verschillende instellingen

Het spreekt voor zich dat dit systeem van bhv alarmering voor heel veel situaties geschikt is. Het kan bijvoorbeeld ingezet worden binnen:

  • ziekenhuizen
  • zorginstellingen
  • overheidsinstellingen
  • gevangenissen
  • verschillende soorten bedrijven

multibel biedt veel verschillende functionaliteiten aan in hun app. Je kunt het dus uitstekend gebruiken voor de bhv alarmering en monitoring, waarbij het ingezet kan worden voor bijvoorbeeld brand, medische noodgevallen en storingen. Maar het kan op veel meer manieren gebruikt worden. Zo is het mogelijk om met dit systeem een stil alarm te sturen of te werken met een noodknop, wat voor bijvoorbeeld baliemedewerkers erg prettig is om te hebben. Maar ook biedt het de mogelijkheid van een man down systeem, voor wie vaak alleen moet werken. Via de app ben je dan toch verbonden met collega’s of leidinggevenden, die een signaal krijgen als er iets met de alleen werker aan de hand is. Meer weten over de verschillende functionaliteiten en de mogelijkheden voor bhv alarmering? Kijk dan op de website van multibel!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *