30 november 2021

Jouw goederen flexibel vervoeren met industriële verpakking

2 min read

Je kent het vast wel, je hebt iets niet meer nodig en wil het graag verkopen. Het enige probleem is, dat dit bijvoorbeeld een kast of een grote kroonluchter is welke niet makkelijk vervoerbaar is zonder dat er misschien beschadigingen komen. Nu moet je je eens voorstellen dat je ditzelfde probleem hebt, maar dan met bijvoorbeeld onderdelen van een hijskraan. Dit is meestal een heel groot onderdeel, wat ondernemers wel veilig vervoerd willen hebben en het liefst zonder beschadigingen. Bij Bode Packaging hebben ze een oplossing gevonden voor dit probleem: industriële verpakkingen. Hiermee kan je makkelijk en veilig je spullen mee laten vervoeren, zonder kans op beschadigingen.

Industriële verpakkingen

Er zijn veel verschillende soorten industriële verpakkingen, het belangrijkste van het verpakkingsmateriaal is dat het goed om je product heen zit en nergens een onbedekt deel aanwezig is. Wanneer dit niet het geval is, kan het product alsnog beschadigen op de plek waar het verpakkingsmateriaal niet goed aangesloten zit. Ook zijn er verschillende soorten verpakkingsmateriaal voor verschillende doeleinden. Zo heb je speciale verpakkingen voor in het vliegtuig, of op de boot in een een zeecontainer. Het is dus belangrijk om te weten hoe je jouw product gaat vervoeren en welk soort verpakkingsmateriaal je daarbij gebruikt, aangezien het verpakkingsmateriaal in een vliegtuig bijvoorbeeld heel goed tegen kou moet kunnen.

Het veilig vastzetten van je product

Wat naast het verpakkingsmateriaal ook heel belangrijk is, is om te zorgen dat je product goed blijft staan tijdens het vervoeren ervan. Veel producten zullen namelijk breken wanneer deze komen te vallen. Bij Bode Packaging worden daarom de producten goed gewogen en zal er vervolgens berekend worden wat de minimale kracht is die nodig is om een product middels metalen kettingen op zijn plaats te houden. Ook zal er dan nog extra verpakkingsmateriaal gebruikt moeten worden om ervoor te zorgen dat deze kettingen het product niet zullen beschadigen. Met al deze verschillende manieren gecombineerd, is het dus helemaal zeker dat de te vervoeren producten veilig en heel bij de andere partij zullen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *