30 november 2021

Kwaliteitsband en toch voordelig

1 min read
PP omsnoeringsband

Je bent op zoek naar een band om je goederen verzendklaar te maken, niets is zo vervelend als tijdens transport je producten van de pallet afvallen en niet meer geleverd kunnen worden door beschadigingen. Door gebruikt te maken van PP omsnoeringsband voorkom je dit, waar en hoe de producten ook worden vervoerd. Met dit band weet je zeker dat alles veilig en onbeschadigd aankomt bij de klant of een andere bestemming. En dit tegen een betere prijs dan een ander soort band.

PP omsnoeringsband

Voor iedere omstandigheid geschikt

Omdat PP omsnoeringsband prima eigenschappen heeft als de breeksterkte, is het populair in gebruik voor heel veel verschillende doeleinden. De prijs is voordeliger dan ander omsnoeringsband, hierbij moet wel worden gezegd dat de kwaliteit van PET band beter is. Maar ondanks dat is de PP soort prima te gebruiken om je goederen vast te zetten. Ook dit band kun je krijgen in verschillende diktes en breedtes om de sterkte te bepalen die je nodig hebt.

PP omsnoeringsband

Sluiten van het band

Heb je alle goederen op de pallet liggen en ben het PP omsnoeringsband vastgezet, dan moet je natuurlijk het band sluiten zodat de zending wel op zijn plaats blijft liggen. Er zijn verschillende manieren om het band te sluiten, dit kun je doen door middel van een zegel, maar ook een volautomatische omsnoeringsmachine is mogelijk. Welke manier je ook kiest, met dit band zet je altijd alles vast op te slaan f om goederen en producten veilig te vervoeren naar de klant.