30 november 2021

Op zoek naar een flexibele bijbaan? Neem eens een kijkje naar de callcenter vacatures Rijswijk!

2 min read
Callcenter vacatures Rijswijk

Als jongere op zoek zijn naar een bijbaantje, is niet altijd even gemakkelijk. Je wil iets doen wat je leuk vindt en waar je tegelijkertijd lekker mee bij kan verdienen. Als je online zoekt naar bijbaantjes in jouw omgeving, zul je snel zien dat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. Waar moet je beginnen?

Zit je niet per se te wachten op een bijbaan die fysiek veel aandacht vraagt? Dan is een bijbaan als callcentermedewerker perfect voor jou! Op veel vacaturesites kun je filteren op ervaring, leeftijd en omgeving. Ben je geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje naar de callcenter vacatures Rijswijk

Callcenter vacatures Rijswijk

Soorten callcenter vacatures Rijswijk

Wanneer je op zoek gaat naar callcenter vacatures, zul je zien dat de omschrijvingen per baan kunnen verschillen. Dit komt omdat er twee manieren van bellen onderscheiden kunnen worden.

De twee categorieën zijn outbound bellen, waarbij jij actief mensen belt om ze te overtuigen en te informeren, en inbound, waarbij jij het aanspreekpunt bent voor het bedrijf waar je werkzaam bent. Je ontvangt dan telefoontjes van klanten die vragen of klachten hebben.

Daarnaast zijn er ook meerdere soorten callcenters, namelijk klantenservice, telemarketing, marktonderzoek en helpdesk. Telemarketing is hét voorbeeld van outbound bellen. Bij deze callcenter is het jouw taak om mensen op te bellen en reclame te maken.

Klantenservice is daarentegen een goed voorbeeld van inbound bellen. Je bent een aanspreekpunt voor klanten en helpt ze vol enthousiasme verder met hun vragen of opmerkingen. 

Geen ervaring? Geen probleem!

Ben je geïnteresseerd in een bijbaan als callcentermedewerker? Maar maak je je zorgen om het feit dat je nog geen ervaring hebt in die branche? Maak je geen zorgen! Veel callcenters vinden het geen probleem als je nog nooit eerder callcenter werk hebt gedaan. 

Het enige wat er vaak van je gevraagd wordt, is dat je sociale vaardigheden bezit en dat je enthousiast bent. Klantgerichtheid is natuurlijk ook belangrijk. De meeste skills leer je gaandeweg.

Is callcentermedewerker dé perfecte bijbaan voor jou? Neem dan gauw een kijkje tussen de callcenter vacatures Rijswijk en misschien heb je binnen no-time een leuk baantje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *