30 november 2021

Schadevergoeding bij een whiplash

2 min read

Wij Nederlanders zijn een actief volk. De hele middag op het strand liggen vinden wij leuk voor een dag, maar de volgende dag willen we opstap. Door de pandemie is deze vrijheid een beetje ingenomen. Aan het begin van de pandemie waren er dan ook veel minder auto’s op de weg en dat betekende dat er ook veel minder auto-ongelukken waren. Nu wij weer steeds meer mogen doen wordt het ook weer steeds drukker op de weg. Dat betekent dat het aantal ongelukken weer stijgen. Eén van de meeste serieuze verwondingen die iemand kan hebben is whiplash. Niet alleen is dit ontzettend pijnlijk en vervelend voor een lange periode, het betekent ook voor veel dat ze een lange periode niet kunnen werken. Daarom is er niet alleen schade voor de ziektekosten nodig maar ook schade voor de tijd dat je niet hebt kunnen werken. Vandaag vertel ik wat meer over de vergoeding die jij moet krijgen bij een whiplash.

 

Wat is precies een whiplash.

Laat ik eerst eens duidelijk uitleggen wat een whiplash is. Een whiplash krijg je als je heel hard met je hoofd één en weer wordt geslingerd. Misschien heb je wel eens aan het einde van een achtbaan last van je nek. Een whiplash is een veel ergere vorm hiervan. Stel je maar eens voor wat er gebeurt met jouw nek als je stilstaat en een auto met 50 kilometer per uur tegen je aan knalt. Kijk maar eens naar de kracht die je ziet aan het einde van een zweep met een zweepslag. Whiplash kan zorgen voor veel klachten en zelfs arbeidsongeschiktheid. Veel werkgevers hebben een letselschade advocaat. Mijn werkgever werkt samen met letselschade advocaat Eindhoven. Wij hebben jammer genoeg al best vaak gebruik gemaakt van letselschade advocaat Eindhoven, omdat een aantal medewerkers betrokken waren bij een ongeluk.

 

Wat doet een letselschade advocaat?

Een bedrijf zoals letselschade advocaat Eindhoven helpt met het krijgen van een volledige vergoeding. Dat betekent dat ze niet alleen zorgen voor een vergoeding van de ziektekosten, maar ook voor de uren die u niet heeft kunnen werken. Ook met whiplash heeft u recht op deze vergoeding. Als u een aantal maanden niet kunt werken, en u werkt niet met een vast contract, maar op uur basis, dan kan u dit duizenden euro’s kosten. Letselschade advocaat Eindhoven helpt mensen met het krijgen van de volledige vergoeding. Betrokken raken bij een groot ongeluk is al verschrikkelijk naar. Alle financiële vergoeding moeten daarom juist geregeld worden zodat u fysiek en financieel hersteld van het ongeluk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *