30 november 2021

Sfeer verhogen bij outdoor events met LED schermen

2 min read

LED-schermen zijn op veel verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je een scherm langs een drukke weg zetten, om reclame te maken voor je bedrijf. Je kunt een scherm aan je bedrijfspand vastmaken, zodat je als bedrijf meer opvalt. Ook kun je de LED-schermen gebruiken bij evenementen. Zo kun je bijvoorbeeld een videowall maken. Deze muur bestaat uit losse monitoren die naadloos op elkaar aansluiten. Als de schermen aangesloten zijn, worden ze gekalibreerd en kun je alles wat je wilt op het scherm afbeelden. Dit kun je ook bij outdoor evenementen gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld de schermen kalibreren met het geluid, waardoor het scherm meegaat op de muziek. Je kunt dan instellen dat de schermen steeds van kleur veranderen op het ritme van de muziek. Dit scherm is te verkrijgen bij L2L-Ledscreens.com en zorgt voor een leuke sfeer.

Soorten LED-schermen

LED-schermen zijn te verkrijgen in veel verschillende soorten en maten. Zo kun je een outdoor led scherm kopen, maar kun je ook een indoor scherm kopen. Aan een LED-scherm voor buiten worden hoge technische eisen gesteld. Door die eisen is kun je de schermen het gehele jaar rond gebruiken, zonder dat ze schade oplopen. De indoor schermen zijn hier niet voor gemaakt. Als er dus veel water op een indoor scherm komt, dan is de kans op schade erg groot. Ook zijn er transparante LED-schermen, de Mesh schermen genoemd. Dit kan voor of achter glas geplaatst worden, zodat je nog steeds naar buiten kunt kijken en toch reclame kunt maken voor je bedrijf.

Een LED-scherm monteren

Als je eenmaal een LED-scherm hebt gekocht, is het belangrijk dat deze goed gemonteerd wordt. Dit wordt dan ook gedaan door specialisten. Het scherm moet goed aangesloten worden, zodat die goed vast zit en geen schade heeft opgelopen. Je kunt er dan erg lang gebruik van maken, zonder storingen of uitval. Doordat de schermen van LED zijn, is het mogelijk om bij eventuele dode pixels, de pixels te vervangen. Hierdoor hoef je niet een nieuw scherm aan te schaffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *