30 november 2021

Stabiel hoekprofiel aluminium

1 min read
hoekprofiel aluminium

Veel mensen hebben al wel eens van een hoekprofiel aluminium gehoord. Echter is het niet voor iedereen helemaal duidelijk waar je een hoekprofiel voor kunt gebruiken. Dit is niets om je voor te schamen, een hoekprofiel kun je namelijk voor verschillende doeleinden gebruiken. Van oorsprong wordt een hoekprofiel vooral aangebracht voor een overgang van de ene naar de andere wand. 

Diverse afmetingen

Afmetingen hoekprofiel aluminium

Er zijn op dit moment veel verschillende afmetingen beschikbaar. Je kunt namelijk kiezen uit een hoekprofiel van 10 x 10 x 12 tot een hoekprofiel van 100 x 100 x 6. Neem een kijkje op de website van metaalshopper. Als jouw gewenste lengte afmeting hier niet tussen staat, is het mogelijk om de gewenste afmeting aan te vragen. Metaalshopper kijkt dan of zij dit formaat kunnen leveren, in veel gevallen zal dat zo zijn. 

Op maat zagen

Multi-inzetbaar hoekprofiel

Doordat er zo veel verschillende afmetingen zijn, zijn er ook veel verschillende doeleinden waarvoor je een hoekprofiel kunt gebruiken. Je kunt de hoek van een object verstevigen middels een aluminium hoekprofiel. Daarnaast is het ook mogelijk om een object simpelweg te verfraaien door middel van een aluminium hoekprofiel.