stickers
Zakelijk

Stickers ter promotie zijn terug van weggeweest

Stickers zijn leuk voor een kinderkamer of voor in huis. Ze zijn echter ook jarenlang gebruikt ter promotie van allerlei bedrijven. Met de komst van het internet waren stickers eventjes weg maar ze lijken een comeback te maken. Gek is dat niet: het is een betaalbare en effectieve manier van promotie. 

stickers

Naamsbekendheid en herkenbaarheid

Wat grote merken vaak goed doen is dat je in een oogopslag kunt zien om welk merk het gaat doordat je die naam en die kleuren en dat logo al zo ontzettend vaak hebt gezien. Naamsbekendheid en herkenbaarheid vergroten is een kwestie van herhalen. Dat kan heel goed met stickers. Je kunt ze plakken in de stad maar je kunt stickers ook uitdelen aan je klanten en mogelijke klanten. Daarnaast kun je de stickers gebruiken voor op je producten.

Pakketjes versturen

Wanneer je een pakket verstuurt dan is het slim om na te denken over promotie op het pakket. Gewoon een bruine doos doet het werk wel maar echt leuk is het niet. Stickers op een pakket zorgen ervoor dat je pakket herkenbaar is en maakt het geheel bovendien wat gezelliger. Het is namelijk ook zo dat de ontvanger het leuker zal vinden als hij een mooi opgefleurd pakket in zijn handen krijgt. Mensen vinden dat extra beetje aandacht vaak leuk.

stickers

Stickers bestellen

Vaak is bij stickers bestellen de regel: hoe meer je er bestelt, hoe meer je bespaart. Een rol met 200 stickers is namelijk makkelijker te produceren dan een handje vol stickers.