21 januari 2022

Voor iedere branche de goede producten

2 min read
kartonnen verpakkingen kopen

Karton wordt niet alleen gebruikt voor dozen en verpakkingen van bijvoorbeeld bier, iedereen kent wel de verpakkingen van zes flesjes bier in de supermarkt. Maar kartonnen verpakkingen kopen voor de bakkerij is ook een van de producten van Dings.nl. De dozen die gevouwen worden om een taart in te verpakken, of de dozen voor de losse gebakjes in verschillende formaten. Bestel als bakker een complete lijn voor je bedrijf, met natuurlijk je huisstijl van de winkel die wordt meegenomen in de verpakkingen. Snel geleverd en zeer betrouwbaar zodat je weet wat je aan ons hebt.

kartonnen verpakkingen kopen

Altijd vernieuwde verpakkingen

Met kartonnen verpakkingen kopen kun je eigenlijk alle kanten op, de specialiteit van Dings.nl ligt op het gebied van ontwerpen. Van een taartdoos tot een bierverpakking, zij proberen iedere keer weer door te ontwikkelen om alle markten te kunnen bedienen met de beste karton verpakkingen. Welk formaat verpakking je ook nodig hebt, ieder formaat kan worden gemaakt in kleine en grote oplagen. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat geen verpakking niet te ontwikkelen is voor je bedrijf. Zet je wensen op papier, we kunnen samen bekijken hoe de verpakking wordt specifiek voor jouw bedrijf.

kartonnen verpakkingen kopen

Ook verpakkingen voor maatwerk

Wil je snel kartonnen verpakkingen kopen dan zijn er een aantal standaard formaten die binnen een dag geleverd kunnen worden. Wil je een verpakking op maat voor je bedrijf dan kan Dings.nl deze natuurlijk ook voor je vervaardigen. Een eigen verpakking laten maken kan al vanaf 1000 verpakkingen, heb je wensen betreft de bedrukking en kleuren dan worden deze meegenomen in het ontwerp. Ook in het kiezen van het soort materiaal heb je een aantal keuzen, ieder materiaal is goedgekeurd en geschikt voor de food industrie. Voor verpakkingen van een groothandel zijn ze al jaren specialist op de markt zodat je nooit met lege handen blijft staan.