21 januari 2022

Wat is de beste plek om een payroll constructie op te zetten?

3 min read

Toen ik door een groot bedrijf gevraagd werd of ik ook aan een van hun projecten mee wilde werken, had ik daar wel oren naar. Het was namelijk zo dat ik door corona heel wat minder werk had gekregen en daarom wilde ik graag zorgen dat ik wat meer vastigheid zou hebben voor de komende tijd. Ik wist namelijk niet of er voor mij in de toekomst snel weer werk zou zijn en dus wilde ik graag zorgen dat ik een langdurig project kon doen. Ik heb toen de vraag gekregen of ik bereid was om een payroll constructie op te zetten. Dat leek mij niet heel verkeerd, maar ik wilde wel graag nog even wat meer te weten komen over een payroll constructie omdat ik nog nooit eerder met een payroll constructie had gewerkt en ik wilde geen domme dingen doen. Als je namelijk een foute payroll constructie maakt, zit je daar het hele project aan vast en dat is niet handig. Ik ben mij daarom goed gaan verdiepen in de mogelijkheden om een goede payroll constructie te bedenken en ik heb gezien dat je een payroll constructie kunt maken bij diverse kantoren. Ik heb daarom gekeken wat de opties waren en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site nlpayroll.nl kon gaan. Deze site heeft heel veel goede recensies ontvangen van mensen die hier reeds een payroll constructie hebben gemaakt en ik las steeds weer dat de service hier heel goed was, maar ook dat de kosten van een payroll constructie helemaal niet gek waren. Dat was goed om te zien omdat ik op deze manier hopelijk een heel mooie deal zou kunnen maken. Ik ben daarom met mijn leidinggevende gaan praten en ik heb hem toen gevraagd of hij ook op de hoogte was van de diensten van nlpayroll.nl. Hij had nog nooit van dit bedrijf gehoord en daarom heb ik hem gelijk de link naar de site doorgestuurd. Ik had namelijk sterk het idee dat deze mensen veel interessante dingen te bieden hadden en daarom wilde ik graag dat mijn leidinggevende deze site ook even zou bekijken

Deze payroll constructie bevalt mij heel erg goed

Ik heb van mijn leidinggevende te horen gekregen dat hij heel erg te spreken was over de payroll constructie die hij kon maken via nlpayroll.nl. Ik kreeg daarom ook gelijk te horen dat wanneer wij hier een payroll constructie konden maken, hij daar erg blij van zou worden. Dat was goed om te horen en ik heb daarom meteen spijkers met koppen geslagen. Als u ook graag een keer op de site van dit bedrijf wilt kijken, raad ik u aan om gelijk even door te klikken want er is veel info te vinden op hun site.

Ik ben zeer tevreden

Zoals u merkt ben ook ik heel tevreden over dit kantoor en ik hoop dat wij nog lang kunnen samenwerken. Ik kan zeggen dat:

  • Ik altijd netjes en op tijd betaald krijg
  • Ik merk dat de communicatie altijd heel soepel verloopt
  • Ik anderen dit kantoor van harte zou willen aanbevelen

Kijk ook nog even op de site om te zien wat men voor u kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *