Bedrijven en Bedrijfsleven

Welke leverancier levert echt sterke klitteband?

Eindelijk!! na een hele lange periode weer bij mijn ouders te hebben gewoond, kreeg ik onlangs de sleutels van mijn nieuwe woning via de woningbouwvereniging. Ik heb een nare periode achter de rug en ben onlangs gescheiden van mijn ex-man. Mijn dochters en ik mochten tijdelijk bij mijn ouders wonen, tot ik wat voor mezelf kreeg. Ik had alleen niet gedacht dat het zo onwijs lang zou duren. Ik heb ik totaal bijna drie jaar bij mijn ouders gewoond. Particulier was het niet te betalen, via een woningbouwvereniging was ik vaak te kort ingeschreven, of een van de zoveel. Ik heb twee keer een woning bekeken, maar daar waren vier mensen nog voor me. Uiteindelijk kreeg ik dan eindelijk eens een positief berichtje van de woningbouw, ik had een woning! Samen met mijn moeder en de mevrouw van de woningbouwvereniging gingen we kijken. De woning was exact wat ik wilde, er waren drie slaapkamers, en mijn dochters en ik konden alle drie weer in onze eigen ruimte gaan relaxen als dat nodig is. Wel gaf de mevrouw van de woningbouw aan dat ik geen vloerbedekking mag vastlijmen aan de vloer. Op zich geen probleem, en zo ben ik met mijn moeder gaan zoeken op internet naar de mogelijkheden. Aangezien ik beslist geen hout op de slaapkamers wilde, ik kwam toen een klitteband vloer tegen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik ging meer lezen over klitteband en het leggen van vloeren. De klitteband word zeg maar op de vloer gelegd en daaroverheen kun je dan de vloerbedekking leggen. Er zit dan zelfs een geluidsisolerende laag in, waardoor je de meeste geluiden dus een beetje weert. Ik ken klitteband van de schoenen en klitteband om jassen vast te zetten. Maar nog niet om een vloer mee te leggen. Ik zag op de website van hoook.eu/nl dat er best veel mogelijk is met een klitteband vloer. En ik heb meteen de mensen van de website gebeld. En kreeg meteen een meneer aan de telefoon die me vroeg om via de mail de maten door te geven.

Zo kun je eenvoudig goede klitteband bestellen

Ik heb de mensen van de website een mail gestuurd met alle maten van de ruimtes die gedelgd moesten worden met klitteband. Als snel kreeg ik een mail met de kosten en de afspraak voor het leggen. Ik had niet verwachte dat het zo snel zou gaan, en mijn vloer ziet eruit alsof het gewoon gelegd is. Inmiddels staan de meubeltjes van de meiden al in de kamer en zijn we druk bezig om alles in te richten.

Ik ben zeer tevreden over deze firma

Ik ben blij dat we het hebben laten doen. Lekker warm aan de voeten en keurig volgens de regels van de woningbouwvereniging. Kortom:

  • Een website met duidelijke uitleg
  • Aardig personeel
  • Zeer coulante prijzen

Ik hoop dat u ook net als ik blij zult zijn met de klitteband die u via deze mensen kunt kopen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd even contact opnemen met deze mensen. Zij helpen u graag verder.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *