zadelkruk
Zakelijk

Zadelkruk voor een beter houding

Sinds een aantal jaar wordt er meer aandacht geschonken aan de kwaliteit van bureaustoelen. Het resultaat hiervan is dat er op dit moment veel verschillende stoelen leverbaar zijn. Een van deze stoelen is de zadelkruk. Een zadelkruk kan worden gebruikt om dynamisch achter je bureau plaats te nemen. Dit houdt in dat je beweeglijk blijft achter je bureau. Daarnaast biedt een zadelkruk je erg veel ondersteuning.

zadelkruk

Stabiele kruk voor achter het bureau

Een zadelkruk heeft een stabiel karakter. Hierdoor is het van belang dat je je torso aanspant als je op de kruk zit. Dit zorgt ervoor dat je beweeglijk bent en rechtop achter je bureau zit. Gebruik je de zadelkruk voor achter je bureau? Dan kun je het best gaan voor de zadelkruk met standaard gasveer hoogte. 

zadelkruk

Kan ik gebruik maken van een zadelkruk?

Iedereen die op dit moment gebruik maakt van een bureaustoel of een ander soort stoel, kan gebruik maken van een zadelkruk. Dit komt doordat een zadelkruk in verschillende hoogtes geleverd kan worden. Hierdoor kunnen deze krukken gebruikt worden door kappers, dokters en tandartsen.