21 januari 2022

Zet bloggers in om gevonden te worden

2 min read
bloggers gezocht

Om je als bedrijf tegenwoordig te onderscheiden valt niet mee, met content is de kans groot dat je beter wordt gevonden als onderneming. Niet voor niets worden er bloggers gezocht bij Blog Brains, want zij weten hoe belangrijk het is om blogs te schrijven van hoge kwaliteit. Al veel bedrijven maken gebruik van de bloggers, om goede blogs te laten schrijven voor hun diensten en producten. Zowel voor bloggers als opdrachtgevers heeft het platform een aantal aantrekkelijke voordelen.

bloggers gezocht

Voor beide partijen voordeel

Als bedrijf heb je vast wel eens naar bloggers gezocht, vaak loopt het vast op de onderhandelingen of je weet niet goed wat je moet verwachten. Blog Brains weet precies wat ze van een blogger moeten vragen, om iedere opdrachtgever goed van dienst te kunnen zijn. De juiste toon en kwaliteit van een blog kan ervoor zorgen dat je in de zoekmachines hoger komt te staan, als platform zijn er drie verschillende soorten levels van blogs die ieder hun eigen tarief hebben. 

Speciaal voor zoekmachines

Door gebruik te maken van SEO in je blog, zorg je ervoor dat je beter wordt gevonden of zelfs een hogere positie bereikt in Google. Op termijn betekent dit ook meer bezoekers van mensen die specifiek op zoek zijn naar jouw dienst of product, meer bezoekers betekent ook meer verkopen. Bij Blog Brains wordt er alleen gewerkt met bloggers die aan de kwaliteitseisen voldoen welke wordt gevraagd bij het aanmelden. Omdat iedere blogger zijn voorkeur opgeeft, heb je altijd een blogger die weet waar die over moet schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *