21 januari 2022

Zo kies je het beste kerstpakket

1 min read
Kerstpakket

Een kerstpakket kiezen is een lastige klus. Deze klus wordt bovendien nog lastiger naarmate je meer personeel hebt. Je wil immers niet al te veel geld kwijt zijn en je wil iedereen tevreden houden. Een kerstpakket zoeken waar een grote groep mensen blij van wordt is echter moeilijk. Ieder een individueel kerstpakket geven kan ook maar dit kost je wel veel tijd en geld. Met deze tips gaat het ongetwijfeld alsnog lukken.

Medewerkers

Houd rekening met de levensstijl van je personeel

Wordt er bij jou op kantoor heel verantwoord gegeten? Zijn veel mensen vegan of letten ze veel op hun suikerconsumptie? Dan is een fles drank natuurlijk geen goed idee, en een doos vol met eten ook niet. Als je dit wil aanpassen op de levensstijl van je medewerkers dan zou het natuurlijk wel weer werken, bijvoorbeeld door juist uitsluitend vegan en suikervrije producten in het pakket te doen.

Diverse pakketten

Houd rekening met de hoeveelheid medewerkers

Hoe vervelend het ook is: bij een grote groep mensen ga je simpelweg niet iets vinden waar iedereen even blij mee is. Mensen zijn nu eenmaal verschillend. Daarom kun je tegenwoordig mensen door middel van een speciale kerst cadeau bon zelf een cadeau laten kiezen. Op die bon staan punten die ze uit kunnen geven op een website om hun eigen cadeau uit te zoeken. Dit kerstpakket wordt met het jaar populairder omdat iedereen dan echt tevreden is en de medewerkers ook nog lol hebben door samen iets uit te zoeken.